Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Carpaccio van runderhaas
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, cornas, fleur de sel, hazelnoot, kalfsfond, radijs en runderhaas
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, broodje, chocolade, citroen, cornas, courgette, feta, fleur de sel, geitenkaas, geklaarde boter, gember |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept van Betty's Kitchen: