55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieauberginebakbanaanbieslookbloemkoolbotercayennepepereieidooierfrituuroliegeklaarde boterknolselderijkokosraspkrulpeterseliematsemeelmelkmuntnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselieroomsuikeruiwaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Gebakken platvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, olie, paneermeel, peper, schol, sliptong, tong en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgettebloem

Ingrediënten:
avocadoyoghurtsaus, bloem, boter, cayennepeper, chili pico de verde, citroen, courgettebloem, ei, frituurolie, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepesto, ei, frituurolie, muntpesto, paneermeel, venkel, yoghurtsaus met kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde yams

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, yam, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tropische wortelgroente

Ingrediënten:
bloem, boter, cassave, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, groene olijvenmojo, malanga, misosaus met noten, paneermeel, salsa roja, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kalkoenschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalkoenborst, matsemeel, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgette

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, courgette, ei, frituurolie, paneermeel, pesto, ranch dressing met kerrie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde gele pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chili-yoghurtsaus, citroen, echte ranchdressing, ei, frituurolie, gele pompoen, paneermeel, salsa crudo, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bakbanaan

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicumdipsaus, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige misodipsaus, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, zeewiermayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, indiase zachte groene chilisaus, knolselderij, paneermeel, peterseliepesto, peterseliepuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pindasaus, tahinsaus, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pastinaak, pindasaus, tahinsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, zoete aardappel, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling uit Meetjesland

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, cognac, kerriepoeder, oesterzwammen, olijfolie, paling, paneermeel, peper, peterselie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Haal meer recepten op...