50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: banaanbieslookboterbouilloncayennepepercitroenraspeigemalen kaaskerriepoederknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterselieroomtijmuiwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Rode mul met artisjok en gezouten citroenen

Ingrediënten:
artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Hartige taartjes uit Béziers

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, eierdooier, fijn zeezout, kalfsniervet, krenten, lamslende, lamsschouder, peper, vet, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgettebloem

Ingrediënten:
avocadoyoghurtsaus, bloem, boter, cayennepeper, chili pico de verde, citroen, courgettebloem, ei, frituurolie, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde gele pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chili-yoghurtsaus, citroen, echte ranchdressing, ei, frituurolie, gele pompoen, paneermeel, salsa crudo, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde yams

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, yam, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde ui

Ingrediënten:
blauwschimmelkaasdressing, bloem, boter, cayennepeper, chipotle-kersensalsa, citroen, ei, frituurolie, paneermeel, barbecuesaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige miso-sojadipsaus, ei, frituurolie, geroosterde pepermayonaise, ketchup, paneermeel, scherpe indiase tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tomaat

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, lichte korianderpesto, paneermeel, tomaat, verse tomatensalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, zoete aardappel, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tropische wortelgroente

Ingrediënten:
bloem, boter, cassave, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, groene olijvenmojo, malanga, misosaus met noten, paneermeel, salsa roja, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, indiase zachte groene chilisaus, knolselderij, paneermeel, peterseliepesto, peterseliepuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgette

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, courgette, ei, frituurolie, paneermeel, pesto, ranch dressing met kerrie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bakbanaan

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pindasaus, tahinsaus, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pastinaak, pindasaus, tahinsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicumdipsaus, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige misodipsaus, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, zeewiermayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepesto, ei, frituurolie, muntpesto, paneermeel, venkel, yoghurtsaus met kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kikkerbeignets - rane in pastella

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, eierdooier, frituurolie, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / kikker / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gefrituurde artisjokken - carciofi fritti

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroen, citroensap, ei, knoflook, oregano, peper, plantaardige frituurolie, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:

Fritelle de Maria

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, frituurolie, gist, peper, peterselie, pompoen en zout

Haal meer recepten op...