Recept van Onze Franse keuken:
Veau Marengo
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, bruine fond, dragon, droge witte wijn, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, olijfolie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, tijmsaus, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: