Fricadelles de veau Mentonnaise - Frikadellen met tonijn en ansjovis
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 355 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Provençaals / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- ansjovispuree
- basilicum
- bloem
- boter
- bruine fond
- gekookte ham
- hamvet
- kalfsgehakt
- knoflook
- melk
- olie
- oud witbroodkruim
- peper
- peterselie
- rijst
- runderbouillon
- tijmsaus
- tomaten
- tonijn uit blik
- ui
- varkensspek
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.