4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baby-octopusbaby-zeekatbasilicumbleekselderijbottargabroccolicalasparrarijstcitroencitroensapcrème fraîchedroge vermoutgroene paprikaheilbotfiletkerstomaatknoflookmayonaiselaurierbladmosselvleespeperuivenkelzaadzalmzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met zalm, garnalen en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles