Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amarant, appel, boter, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, prei, room, sojasaus, specerijen, ui, vlees, water, waterkers, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: