Potage de la fontaine dureau - Romige bloemkool-waterkerssoep, warm of koud

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 43 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkool met kaassaus

Een recept uit Daisy

Buffalo bloemkoolwings

Een recept uit

Gefrituurde kerrie-bloemkool met yoghurtsaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Buffalo bloemkoolwings recept - Food and Friends

Een recept uit