Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, basilicum, beignets, beslag, bloem, boter, broodje, champignon, citroen, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olie, olijfolie, rozemarijn, salie, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe: