Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, cognac, ei, eidooier, eiwit, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Onze Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: