8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelarbequina olijfoliedroge witte wijnfetagrof zeezoutingemaakte citroenkippenbouillonknoflookpaarse basilicumcressparelgortparmezaanse kaaspeterselierisottorijstsjalotspinazietijmuiwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Risotto met citroen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zeezoutvlokken

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Groene Winter Voorjaarssoep Met Amandel En Citroen

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, belegen kaas, groentebouillon, groenten, olijfolie, sojabonen, spinazie, stokbrood, knoflook, uien, roomkaas, boter en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Cassoulet met kip en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Tomatenrisotto met basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, boter, fruit, gemalen zwarte peper, groentebouillon, kaas, olijfolie, tomaat, grana padano, peper, rijst, risotto, sjalot, sjalotten, tomaat, tomaten, water, wijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Groene risotto met muntpeso en geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, geitenkaas, groentenbouillonblokje, knoflook, munt, parmezaanse kaas, peper en zout, pijnboompitten, risottorijst, roomboter, sjalot, tuinerwten en witte droge wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rijst