Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gefrituurde courgettebloemen gevuld met mozzarella & ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, citroen, courgettebloemen, ei, koolzuurhoudend water, mozzarella, salie en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bier, citroen, courgettebloemen, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gist, meel, melk, mineraalwater, mozzarella, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, ricotta, salie, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept van Etenenzo:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: