Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Fettuccine met witte truffel
- Ingrediënten:
- basilicum, ei, eidooier, parmezaanse kaas, rode chilipeper, room, tarwebloem t45, truffelolie en witte truffel
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, arbequina olijfolie, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, champignon, ei, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: