Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, gehakt, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, runderbouillon, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: