Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Citroensaus
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bloem, bouillon, bruine suiker, chinese kool, citroenrasp, citroensap, droge sherry, eiwit, gember, groene paprika, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, olie, peper, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: