Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout
- Ingrediënten:
- bacon, bloem, boter, lamsbout, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bouillon, eiwit, granen, kaas, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurierblad, melk, noten, olie, olijfolie, peper, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: