Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 172 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- bloem
- bospeen
- bosui
- boter
- bouquet garni
- doperwten
- haricots verts
- kippenbouillon
- knoflook
- lamsborst
- lamshals
- lamsschouder
- lamsvlees
- laurierblad
- meiknolletjes
- olie
- peper
- suiker
- tomaat
- verse kervel
- verse peterselie
- verse tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.