11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bruine suikercitroenblaadjesgroentebouillonjasmijnrijstkaneelstokjeknoflookkoolzaadoliekorianderlimoenlimoenrasppalmkoolpandanbladpindakaaspuntpaprikarode linzensjalotsteranijsuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rijstsorbet

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, glucosestroop, javaanse suiker, kaneelstokje, kokosmelk, pandanblad, pisang ambon, rijst en zout

Soort:
vegan / ijs
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Rode curry met eend en ananas

Ingrediënten:
ananas op sap, arachideolie, bosui, bruine basterdsuiker, citroenblaadjes, citroengras, eend, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, rijst, rode currypasta en vissaus

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rijstpap

Ingrediënten:
citroengras, citroenrasp, kaneelpoeder, kokosmelk, limoenblaadjes, limoenrasp, melk, munt, rijst, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Kleefrijstrolletjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bananenblad, bumbu voor ayam tuturuga, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kleefrijst, kokosmelk, pandanblad, sjalot, suiker, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige rendang met kokos

Ingrediënten:
braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Linzencurry met cavalo nero & rivierkreeftjes

Ingrediënten:
palmkool, citroengras, bruine suiker, groentebouillon, kaffir-limoenblaadjes, kaneelstokje, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, limoen, puntpaprika, rijst, rivierkreeftjes, rode linzen, rode thaise currypasta, spruiten, steranijs, knoflook en ui

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met citroengrasrijst

Ingrediënten:
aardappels, babymaiskolf, broccoli, bruine suiker, citroengras, galangal, groene peper, groentebouillon, jasmijnrijst, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderpoeder, korianderwortel, limoen, rode paprika, rode peper, sjalot, spinazie en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
groente