Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakolie, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, crème fraîche, dille, ei, kabeljauw, knoflook, kruiden, maïzena, olijfolie, peper, room, visbouillon, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio: