Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Carpaccio van rauwe zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, mosterd, olie, peper, witte wijnazijn, zalm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bieslook, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, dragonazijn, dragonmosterd, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, gember, grof zout, hazelnootolie, honing, olie, peper, sinaasappel, water, witte wijnazijn, zalm, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: