Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met zeekat
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, kreeft, olijfolie, pasta, rode chilipeper, rode ui, spaanse peper, tomaat, tomaat in blik, tomatenpuree, zeekat, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: