Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette met worteltjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsfond, kalfsvlees, kerriepoeder, kruidnagel, melk, nootmuskaat, paneermeel, pasta, peper, peterselie, room, specerijen, tijm, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: