Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Konijn met rookspek
- Ingrediënten:
- doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, boter, brood, butifarra negra, crème fraîche, doorregen rookspek, ei, gekookte ham, gelatine, grof zout, grove mosterd, italiaanse saucijsen, kip, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: