Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, ei, eidooier, gehakt, groente, kip, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paneermeel, pasta, peper, rijst, tomaat, vis, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: