Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Gratin Savoyard
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, gruyère, knoflook, melk, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, waterkers, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peru - Hét kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: