Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, rozemarijn, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: