Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 646 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / rundvlees
Ingrediënten
- broodkruim
- bruine fond
- ei
- ganzenvet
- gekookte ham
- groente
- knoflook
- kookvocht van kool
- mager gerookt spek
- olie
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- reuzel
- rozemarijn
- runderbouillon
- saus bij gevulde kool
- savooiekool
- slagroom
- tijm
- ui
- witte kool
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.