Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Spinaziestamp
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, nootmuskaat, peper, room, spinazie, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stamppot
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, citroensap, crème fraîche, diepvriesspinazie, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: