Variaties voor gepocheerde eieren op canapés met kaasfonduesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 138 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Fonds d'artichauts au gratin - Gevulde gegratineerde artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kardoen of artisjok met ei

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Artisjokkenpastei met doperwten

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel