Variaties voor gepocheerde eieren op canapés met kaasfonduesaus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 138 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
- artisjokbodems
- boter
- champignonhoedjes
- droge witte wijn
- fond
- geklaarde boter
- ei
- gruyère
- ham
- knoflook
- lente-ui
- maïzena
- nootmuskaat
- peper
- runderbouillon
- sjalot
- slagroom
- spinazie
- taartbodem
- witbrood
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.