219 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: courgettefruitgembergroentekaneelknoflookkruidenolieolijfoliepeperpeterselierode paprikaspecerijensuikertomaattomatenpureeuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, paprika's, peper, tijm, tomaten, uien, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pizza Met Gemengde Groenten, Paddenstoelen En Olijven

Ingrediënten:
basilicum, courgette, deeg, gedroogde oregano, gedroogde paddenstoelen, gele paprika, groenten, olijfolie, olijven, oranje paprika, oregano, paddenstoelen, paprika, pizzadeeg, rode paprika, water, water, zout, 
zout en peper, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Caponata (gestoofde aubergines met gehakt)

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, champignons, gedroogde oregano, tomaat, ui, knoflook, natuurazijn, olijfolie, olijven, oregano, paprika, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaten, ui, verse basilicum en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zomers gevulde paprika's - peperoni ripieni d'estate

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, aubergine, gedroogde oregano, groene paprika, gruyère, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoufflé - tiella di verdure

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, broodkruim, extra vergine olijfolie, gele paprika, mozzarella, peper, tomaat, verse basilicum, oregano en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met knolselderij en amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, knolselderij, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ratatouille met kaastopping

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, cheddar, courgette, dijonmosterd, gele paprika, knoflook, melk, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tomatenpuree, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, pompoen en kokos

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, kokosvlokken, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pompoen, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, tomaten en spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, spaanse peper, sperziebonen, suiker, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan gehaktballen

Ingrediënten:
aubergines, bacon, kikkererwten, bouillon, broodkruimels, ei, groente, havermout, ketjap, knoflookpoeder, oregano, peper en zout, polenta, sambal, bleekselderij, knoflook, tempeh, uien, verse basilicum en verse peterselie

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Ratatouille op z'n Italiaans

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, courgette, knoflook, uienpoeder, olijfolie, paprikapoeder, tomaten, gezeefde tomaten, uien, verse basilicum, oregano en verse tijm

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Ratatouille op z'n Italiaans

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, courgette, knoflook, uienpoeder, olijfolie, paprikapoeder, tomaten, gezeefde tomaten, uien, verse basilicum, oregano en verse tijm

Een recept uit Saskia, Elise & Emma

Recept van Gezond en Lekker:

Nacho schotel met veel groenten

Ingrediënten:
aubergines, avocado, cayennepeper, courgette, crème fraîche, oude kaas, tomatenpuree, knoflookpoeder, korianderpoeder, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, taco, gemalen komijn, zout, tomaten en uienpoeder

Haal meer recepten op...