48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroensapdadeleidooiergarumknoflookkomijnkorianderlavasmosterdmuntolieolijfoliepeperselderijzaadsinaasappelsjalottijmtomaatuivloeibare honingwaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kalfsvleesragoût

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Ragoût van struisvogel

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, gekonfijte dadels, komijnzaad, gort, honing, munt, olijfolie, passum, peper, selderijzaad en struisvogel

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskarbonaden met salie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroenrasp, cognac, donkerbruine suiker, honing, knoflook, lamslendekarbonade, rode wijnazijn, salie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Noisettes in vijgensaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kippenbouillon, lamshaaskarbonaden, madeira, rode wijnazijn, vijgen, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Balsamico-linzen met pompoen en halloumi

Ingrediënten:
aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Elsje Bruijnesteijn - De wilde kalender

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De wilde kalender:

Lentesalade

Ingrediënten:
azijn, beukenblaadjes, broodjes, daslookbloemen, duizendblad, hondsdraf, hopscheuten, knoflookcroutons, koolzaadolie, kwarteleitjes, lente-ui, lindeblaadjes, look-zonder-look, maartse viooltjes, madelief, meidoornbloesem, mosterd, peper, pinksterbloemen, pompoenpitten, raapzaadolie, schapenzuring, verse meikaas, vlierbloesemazijn, vogelmuur en voorjaarsbloemenhoning

Soort:
salade / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Bbq Chicken Waffles

Ingrediënten:
appelcider, azijn, bieslook, cheddar, eieren, honing, kaas, ketchup, kippendijen, knoflookteen, kokosbloesemsuiker, bacon, popcorn, spaanse peper, bakpoeder, gemalen komijn, volkoren meel, volle melk, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Asperges: Voorjaarssalade met gegrilde asperges

Ingrediënten:
appelciderazijn, asperges, azijn, dressing, druivenpitolie, eidooier, eidooier, goud, grove mosterd, honing, milde olijfolie, mosterd, radijs, radijzen, selderijzout, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sla, slablad, slabladeren, veldsla, vloeibare honing, walnootolie, witte asperges, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper, zoutvlokken en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper