44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijneieiwitfrituuroliekipknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kroketten

Ingrediënten:
ei, eidooier, bouillon, citroensap, eiwit, frituurolie, gaar vlees, bloem, boter, kip, melk, paneermeel, peper, room, vis, water en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kroketten

Ingrediënten:
ei, eidooier, bouillon, citroensap, eiwit, frituurolie, gaar vlees, bloem, boter, kip, melk, paneermeel, peper, room, vis, water en zout

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai - Mijn Recepten

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout