Recept van Lekker Happen:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: