Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Gevulde visrolletjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, cantharel, meerforelfilet, room, sjalot, tongfilet, verse dille, verse peterselie, visfilet en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Oh My Dish: