141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroensapcourgetteeifruitgemberhoningkaneelknoflookkomkommerkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterseliesuikeruizeezoutzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

10x Klassieke Cocktails

Ingrediënten:
ananas, ananassap, citroen, citroensap, cointreau, cola, cranberrysap, droge witte vermout, fijne suiker, gin, grenadine, groene olijven, ijs, ijsblokjes, kers, kokosmelk, limoen, limoensap, munt, munt, limoen, perzik, prosecco, rode vermout, sinaasappel, sinaasappelsap, spuitwater, suikersiroop, tequila, tomatensap, sinaasappelsap, witte rum en wodka

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

10x Klassieke Cocktails

Ingrediënten:
ananas, ananassap, citroen, citroensap, cointreau, cola, cranberrysap, droge witte vermout, fijne suiker, gin, grenadine, groene olijven, ijs, ijsblokjes, kers, kokosmelk, limoen, limoensap, munt, limoen, perzik, prosecco, rode vermout, sinaasappel, sinaasappelsap, spuitwater, suikersiroop, tequila, tomatensap, triple sec, verse munt, sinaasappelsap, witte rum en wodka

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

10x Klassieke Cocktails

Ingrediënten:
ananas, ananassap, citroen, citroensap, cointreau, cola, cranberrysap, droge witte vermout, fijne suiker, gin, grenadine, groene olijven, ijs, ijsblokjes, kers, kokosmelk, limoen, limoensap, munt, limoen, perzik, prosecco, rode vermout, sinaasappel, sinaasappelsap, spuitwater, suikersiroop, tequila, tomatensap, triple sec, verse munt, sinaasappelsap, witte rum en wodka

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Doe-het-zelf-breezertje

Ingrediënten:
citroen, citroensap, limoen, verse munt, water, wodka en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mangocrème

Ingrediënten:
appelazijn, boter, citroenen, honing, mango, munt, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, doperwt, tuinboon, halloumi, honing, little gem, manourikaas, munt, olijfolie, citroen, saffraan, tafelzout, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gezouten en gerookte tonijn

Ingrediënten:
citroenschil, djeroek poeroet, gemalen komijn, kardemompeulen, koriander, kruidnagels, majoraan, munt, oregano, sinaasappelblaadjes, sinaasappelschil, suiker, tonijnfilet, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde munt, kaneelstokje, kurkuma, munt, olijfolie, prei, risottorijst, water, wijnbladeren, witte druiven, witte ui en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Dolma

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kaneel, lamsgehakt, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rijst, suiiker, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
rijst / lamsvlees
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Bramenmuntlimonade met een tic

Ingrediënten:
bourbon, bramen, citroen, suiker, verse muntblaadjes en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Haal meer recepten op...