Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij mie singapore
- Ingrediënten:
- heldere bouillon, lichte sojasaus, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen: