59 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncayennepepercitroensapdonkere sojasausgehaktgemberknoflookknoflookpoederlente-uilichte sojasausolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstrijstwijnsesamoliesojasaustomatenpureeuienpoederzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Linzensoep met chili-uien en yoghurt

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemalen komijn, gemalen koriander, griekse yoghurt, citroen, koriander, kippenbouillon, olijfolie, ras el hanout, rode chilipeper, rode linzen, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomaat, ui, uien en water

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken strandgapers met zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, strandgapers, suiker, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pok-ma tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, heldere bouillon, hete chili-olie, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor pok-ma tahoe, pikante sojabonenpasta, sesamolie, sichuangroente uit blik, sichuanpeper, sojaolie, suiker, tahoe, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde ossentong

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, donkere sojasaus, doperwten, gedroogde mandarijnschil, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, ossentong, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure gembersaus

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige bapao met kip

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, daun salam, drumsticks, gist, groene peper, ketjap manis, palmsuiker, patentbloem, rijstebloem, rode peper, sesamolie, knoflook, ui, water en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pulled pork enchiladas

Ingrediënten:
bbq saus, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, gemalen mosterdzaad, kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, boter, water, wraps en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pulled pork enchiladas

Ingrediënten:
bbq saus, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, gemalen mosterdzaad, kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, boter, water, wraps en zout

Haal meer recepten op...