Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Ajam paneki
- Ingrediënten:
- citroen, daon salam, djeroek poeroet, gember, kemirinoten, kip, knoflook, kokosmelk, sambal oelek, sereh, trassi, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, ei, kemirienoten, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, pindakaas, sambal, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more: