83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelamandelmeelamandelschaafselbakpoederblauwe bessenbotercitroenraspcitroensapeidooierfijne kristalsuikergriekse yoghurtkaneelmaïzenameelmelkpoedersuikerricottasuikervanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Kokosnootcake met siroop

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, citroen, eieren, griesmeel, kokosvlokken, suiker, vanille-essence, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Grieks
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Borsette Riso Ricotta

Ingrediënten:
cranberry's, eidooier, suiker, filodeeg, boter, citroenrasp, boter, meel, melk, ricotta, rijst, sinaasappelschil en vanillesuiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Pruimengalettes

Ingrediënten:
citroen, ei, maïzena, suiker, boter, meel, rode pruimen en slagroom

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Sweet Sushi Set

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, boter, citroenschil, eidooier, melk, suiker, granaatappelpitten, karamelsaus, kiwi, mango, meel, meloen, cacao, pistachenootjes, sinaasappelschil, vanillesuiker en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, meel, speculaaskruiden en suiker

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Hazelnotenkoek - torta di nocciole

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, hazelnoot, melk en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
amaretti, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, melk, pompoen en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Abrikozen-karnemelkcake

Ingrediënten:
abrikoos, amandelmeel, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, amandel, griekse yoghurt, karnemelk, slagroom, vanille-extract, vloeibare honing en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Appel-cranberrybroodjes

Ingrediënten:
appel, appelmoes, boter, citroen, cranberry's, ei, melk, poedersuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Hazelnoottaart

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke hazelnoten, boter, citroen, ei, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Sprits

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, griessuiker, kaneel, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

cassata siciliana

Ingrediënten:
bakpoeder, citroen, donkere chocolade, eieren, geconfijte vruchten, gemalen amandelen, groene kleurstof, marsalawijn, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, suiker, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

cannoli

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, citroen, ei, marsala, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappel, suiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Siciliaans
Haal meer recepten op...