Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, kaneel, kaneelpoeder, maïzena, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte chocolade, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef: