Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pastitsio

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, korte pasta, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollandse hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bruin bier, doorregen runderlappen, kruidnagel, laurierblad, margarine, olie, pruimen, rietsuiker, runderbouillon en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Konijn in pikante saus

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde dragon, gemberwortel, groene appel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, tam konijn, tijmblaadjes, ui, volle melk en wild konijn

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Cassoulet de campagne

Ingrediënten:
gekruide tomatensaus, hamlappen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, paprika, oud witbrood, rundersaucijzen, tomaat, ui en witte bonen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Ajam besengek

Ingrediënten:
boter, citroen, djinten, ketoembar, kippenpoot, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, laurierblad, limoen, margarine, cashewnoten, sambal oelek, sambal trassi, suiker en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

provencaalse vissoep

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en visfilet

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...