Civet de mouton - Lams- of schapenstoofpot met rode wijn, spek, ui en champignons
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 471 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schapenvlees / lamsvlees
Ingrediënten
- bacon
- bloem
- bruine fond
- champignons
- dikke lende
- geglaceerde witte uitjes
- knoflook
- lamsborst
- lamskotelet
- lamsnek
- lamsschouder
- laurier
- olijfolie
- peper
- rode wijn
- runderbouillon
- spek
- spekzwoerd
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.