Boeuf à la Bourguignon - Runderstoofpot met rode wijn, spek, ui en champignons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 401 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chiantisaus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

La Jota - Soep met bonen en zuurkool

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Mancakes

Een recept uit