Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: