De Jamie Oliver kerstmenu-verkiezing.
Doe mee en maak kans op het kerstkookboek van Jamie!

De kookboeken van Jamie Oliver behoren al jaren tot de populairste boeken op HeerlijkZoeken. Tijd om daar eens iets leuks mee te doen dachten wij. Hoe ziet het ultieme HeerlijkZoeken Jamie Oliver kerstdiner er uit?

De Jamie Oliver kerstmenu-verkiezing.

Jamie heeft al een enorme hoeveelheid kookboeken uitgebracht waarvan wij er inmiddels al 15 hebben geïndexeerd. Niet voor niets, want wij indexeren de populairste kookboeken op HeerlijkZoeken met voorrang.

Met andere woorden, onze gebruikers zijn enorme Jamie Oliver liefhebbers. Jullie boekenkasten staan vol met kookboeken van The Naked Chef! Laten we daar wat leuks mee doen dachten wij.

Laten we proberen met elkaar het ultieme Jamie Oliver kerstmenu samen te stellen.

We beginnen met de voorrondes. Iedereen die zin heeft om mee te doen mag suggesties insturen voor voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Enige spelregel is dat het recepten uit kookboeken en magazines van Jamie Oliver moeten zijn. We hebben keuze genoeg volgens mij.

Wij verzamelen alle suggesties en halen er de top 3 van elke gang uit. Met deze gerechten stellen wij vervolgens 3 menu’s samen, en in de tweede ronde kiezen we samen het ultieme Jamie Oliver kerstdiner.

Insturen van recepten kan via e-mail, Facebook of Twitter.

Doen jullie mee? We verloten het kerstkookboek van Jamie Oliver onder de deelnemers!