Steun onze missie met een abonnement

HeerlijkZoeken wordt een betaalde dienst. Op deze manier kunnen we bij de doorontwikkeling van HeerlijkZoeken onze aandacht volledig op onze gebruikers gericht houden.

Steun onze missie met een abonnement

Eerder hebben we geprobeerd de dienst volledig gratis te houden en de kosten voor onderhoud, ontwikkeling en content te financieren uit advertenties en andere vormen van commerciële samenwerking.

Focus

Dit blijkt echter niet te werken als verwacht. Vooral lopen wij het risico op een verkeerde manier beslissingen te nemen over de ontwikkeling van de website. Wij leggen graag onze focus op het verbeteren van de functionaliteit zoals de zoekmachine, filteren van zoekresultaten, verzamelingen en eigen recepten. En natuurlijk op het verbeteren en aanvullen van de content: het indexeren van zoveel mogelijk kookboeken.

Abonnementen

In de basis blijft HeerlijkZoeken een gratis dienst. Iedereen kan zich gratis inschrijven op de website en zijn of haar boekenplank onbeperkt vullen met kookboeken, magazines en foodblogs. Er kan onbeperkt worden gezocht naar recepten in onze database, maar zoeken naar recepten op de eigen boekenplank is bij de gratis inschrijving beperkt tot maximaal 3 boeken of magazines.

Direct na inschrijving ontvangt iedereen gratis een maandabonnement waarmee de volledige functionaliteit en content kan worden uitgeprobeerd. Ook reeds bestaande gebruikers ontvangen nog een proefmaand. Als men na deze maand langer gebruik wil maken van de volledige functionaliteit van HeerlijkZoeken, vragen wij onze gebruikers daar een abonnement voor af te sluiten. 

De voordelen van een abonnement zijn hier te lezen.

Indexeren

Inmiddels worden wij met het indexeren van kookboeken geholpen door een enthousiaste groep kookboekenliefhebbers die hun eigen kookboeken indexeren op de website.

Wij waarderen wij deze vrijwillige hulp enorm omdat deze mensen niet alleen hun eigen kookboekenverzameling beter doorzoekbaar maken, maar zodoende ook die van andere gebruikers op ons platform.

Het voelt daarom fair om deze waardering om te zetten in een abonnementskorting.

Voor elk geïndexeerd kookboek met meer dan 30 recepten geven wij 1 halfjaarabonnement. Voorwaarde is dan wel dat het betreffende kookboek volledig wordt geïndexeerd en goedgekeurd door ons.

Iedereen die ons tot nu toe heeft geholpen zullen we met terugwerkende kracht voorzien van deze gratis abonnements-maanden

Lees hier meer over het meehelpen met indexeren.

Photo by Maddi Bazzocco and Sharon McCutcheon on Unsplash