Wijziging algemene voorwaarden

14 april 2019. Er zijn gebruikers die hun eigen kookboeken indexeren op HeerlijkZoeken. Omdat ze hier niet alleen hun eigen digitale boekenplank mee verrijken maar ook die van andere gebruikers, passen wij de algemene voorwaarden iets aan op dit vlak.

Wijziging algemene voorwaarden

Wij waarderen de bijdrage van de groep enthousiaste kookboekenliefhebbers heel erg en geven daar dan ook graag iets voor terug.

Niet alleen voor de indexeerders, maar ook voor een steeds groter wordende groep mede-gebruikers betekenen de geïndexeerde recepten een steeds betere ervaring op de website.

Wij willen voorkomen dat deze, voor iedereen betere ervaring op een later moment weer teniet zou kunnen worden gedaan. Vandaag dat we de volgende aanpassing aan de algemene voorwaarden aankondigen.

Het volgende artikel:

4.4 U mag informatie die u publiceert of opslaat via de dienst naar eigen inzicht aanpassen of weghalen.

wordt vervangen door de volgende aangepaste en nieuwe artikelen:

4.4.1 U mag persoonlijke informatie die u publiceert of opslaat via de dienst naar eigen inzicht aanpassen of weghalen. Onder persoonlijke informatie bedoelen we persoonsgegevens alsmede notities bij recepten of boeken.

4.4.2 Niet persoonlijke gegevens zoals geïndexeerde recepten (inclusief alle metadata zoals gang, keuken of type) kunnen niet worden verwijderd in verband met het gedeelde karakter van deze informatie. Andere gebruikers maken immers ook gebruik van de geïndexeerde gegevens.

Photo by Robin Stickel on Unsplash