Terug naar Sandra Mahut.

Recepten van Sandra Mahut

Overzicht van de recepten

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Chocopudding

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, ei, hazelnoot, melk en melkchocolade

Soort:
zoet / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
babymais, balsamicoazijn, bieslook, bietjes, bloemkool, broccoli, courgette, gember, groene asperge, honing, komijn, mini groenten, mini wortels, prei, snoeppaprika, sojasaus en witlof

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bijgerecht uit Stomen:

Zomergroenten

Ingrediënten:
courgette, courgettebloemen, doperwtjes, groene asperge, kerstomaat, paprika en verse basilicum

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Kalfsrolletjes met boleten

Ingrediënten:
boleten, cantharel, champignon, kaas, kalfsschnitzel, kwark, linzen en meiraap

Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Koolvis op een bedje waterkers

Ingrediënten:
courgette, kokosmelk, koolvis, paprika, verse koriander en waterkers

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Diner / nagerecht uit Selamat Makan!:

Fruitcocktails

Ingrediënten:
ananas, banaan, gember, kokosmelk, limoen, mango, palmsuiker, passievrucht, perssinaasappel en wortel

Keuken:
Balinees
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Kokos-groene-theepuddinkjes

Ingrediënten:
djeroek poeroet, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, matchapoeder, poedersuiker en rijstmeel

Soort:
zoet / stomen
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Sate saus

Ingrediënten:
ketjap manis, knoflook, lombok, pinda, rawit en tomaat

Keuken:
Balinees
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bijgerecht uit Stomen:

Voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
broccoli, doperwt, groene asperge, meiraap, sperziebonen en spinazieblaadjes

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Tong-Chorizo-Bonen

Ingrediënten:
chorizo, pompoen, tomatencoulis, tongfilet, verse koriander en witte bonen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Boemboe Bali

Ingrediënten:
gember, kardemom, kemirinoot, ketoembar, knoflook, lombok, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Sambals

Ingrediënten:
gember, knoflook, koenjit, lombok, rawit, sjalot en trassi

Keuken:
Balinees
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Herfstgroenten

Ingrediënten:
bonenkruid, cantharel, bladpeterselie, pompoen en vijg

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Balinese salades

Ingrediënten:
citroengras, kokosmelk, komkommer, korianderblaadjes, limoen, sambal, sjalot, sperziebonen, waterspinazie en wortel

Keuken:
Balinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Wintergroenten

Ingrediënten:
crosne, groene kool, japanse andoorn, meiraap, paarse wortel, prei, rozemarijn, spruitjes, tijm, witte kool en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Stomen mandjes vol smaak

Ingrediënten:
courgette, gember, romanesco, sperziebonen en zalmfilet

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen