Gestoofde kalfswang met witlof en radicchio tardivo
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1369 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bouquet garni
- cognac
- groentebouillon
- kalfsbouillon
- kalfswang
- laurierblad
- olijfolie
- peper
- radicchio tardivo
- selderij
- suiker
- ui
- witlof
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.