Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kalfslendestuk met mosterd, pancetta & kool
- Ingrediënten:
- chinese kool, kalfslende, milde mosterd, niervet, olijfolie, pancetta, savooiekool en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kalfslende wordt beschouwd als kalfsvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfslende in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfslende:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: